Afbeelding
Foto: politie.nl

Diefstal bij geldautomaat in Beek en Donk; politie zoekt verdachte

112-berichten 112 berichten

Beek en Donk - Bij een geldautomaat aan de Koppelstraat in Beek en Donk is op 10 februari 2023 een bedrag van 500 euro gestolen. Een man die dit bedrag wilde pinnen, kreeg geen geld uit de pinautomaat. Hij is vertrokken bij de geldautomaat en heeft direct de bank gebeld. 

De bank gaf aan dat het geld 17 seconden later uit de automaat is gekomen. Op het moment dat hij wilde pinnen, stond er een man achter hem te wachten. Op camerabeelden is te zien dat deze man doet alsof hij zijn pinpas gebruikt en vervolgens de 500 euro die de man had proberen te pinnen uit de geldautomaat pakt en deze meeneemt.

Omschrijving
De verdachte reed volgens de man die wilde pinnen in een personenauto van het merk Audi, type A3 TFSI, kleur grijs.

De politie heeft duidelijke beelden van de man die het geld (500 euro) heeft meegenomen. In overleg met het Openbaar Ministerie toont de politie de beelden eerst geblurt om de verdachte de mogelijkheid te geven om zichzelf bij de politie te komen melden. 

Mocht de verdachte zich in deze 14 dagen niet zelf melden, dan zal de politie de beelden ongeblurt plaatsen op de website van de politie en de Social Media kanalen.

Vragen
De politie vraagt de verdachte zich vrijwillig te komen melden! Herkent u deze verdachte, neem dan contact met de politie op. Zaaknummer: 2023033904. U kunt ook online tips geven via het tipformulier (klik hier).