Lachlan is de seizoensopener van Ons Tejater
Lachlan is de seizoensopener van Ons Tejater

'Lachlan' seizoensopener Ons Tejater

112

Lieshout - Het nieuwe theaterseizoen voor Ons Tejater begint op zaterdag 24 september in het Dorpshuis van Lieshout. Traditiegetrouw wordt geopend met Ierse muziek. Lachlan komt Ierse en Schotse folk brengen.

Lachlan is een vrolijk dolkduo, dat met een pittige, ritmische en herkenbare sound de traditionele 'pubsongs', maar traditionele ballads en tunes brengt. Het duo bestaat uit Marlies Janssens en Wesley Hollander. Met de gitaren, de bouzouki tin whistles en natuurlijk de zang komt u in de traditionele sfeer. Zeemans- en liefdesliedjes met de typische melancholische (maar ook vaak vrolijke) sound geven u de kans om weg te dromen of uitbundig mee te zingen. Het Dorpshuis is gezellig ingericht en u kunt tussendoor een drankje halen.

Na de warme tijden van de afgelopen weken is de herfst weer in het land. U kunt weer even warm worden van Lachlan. Het optreden begint om 20.30 uur in het Dorpshuis in Lieshout. De entree bedraagt €10,00 en u krijgt er een consumptie bij.

Kijk voor meer informatie op www.vierbinden.nl/onstejater. Voor vragen: info@onstejater.nl. U kunt reserveren via eerdergenoemde website of telefonisch in het Dorpshuis: 0499-422878. Ons Tejater wenst u een prettig theaterseizoen.