Archieffoto
Archieffoto Foto: www.112nieuwsonline.nl

14-jarige jongen aangehouden voor inbraak auto's

112 Politie/Brandweer/Ambulance

Beek en Donk - Op vrijdag 10 november omstreeks 02.30 uur ontving de politie een melding van een auto-inbraak op de Leliestaat te Beek en Donk. Door de melder werd gezien dat er een rode scooter met twee opzittenden weg reed.

Onderweg naar deze melding zagen zij op de West-Om te Gemert een rode scooter met twee opzittenden rijden, komende vanuit Beek en Donk. Na een korte achtervolging belandde het duo met de scooter in een droog staande sloot en gingen zij er te voet van door in het aangrenzende weiland. 1 persoon werd door de politie aangehouden op de Hazendonklaan. Dit bleek een 14-jarige jongeman uit Veghel. Hij is in verzekering gesteld en wordt verhoord op het politiebureau.

Meerdere auto-inbraken
Na onderzoek blijkt dat er in de nacht van donderdag 9 november en vrijdag 10 november meerdere ruiten van auto's zijn ingeslagen in Gemert en in Beek en Donk. Inmiddels zijn er drie benadeelden in Gemert en drie in Beek en Donk.

Rode scooter
De rode scooter is in beslag genomen en bleek na onderzoek te zijn gestolen in Veghel.

Informatie
Heeft u beschikking over camerabeelden waar het tweetal op te zien is, heeft u iets gezien of weet u meer over dit tweetal: Meldt dit via 0900-8844. Alle tips zijn welkom.

Bron: Politie Gemert-Bakel/Laarbeek