Afbeelding

Keezseizoen De Tapperij plots ten einde

Activiteiten & Evenementen Coronavirus

Beek en Donk - Gezien de coronacrisis van dit moment en de regels van het RIVM, is de organisatie van het keeztoernooi in Café/Zaal De Tapperij helaas genoodzaakt tot 1 juni te stoppen met keezen.

Dat houdt in dat het keezseizoen 2019-2020 nu al afgelopen is. Zoals afgesproken zouden de hoogste 6 scores van een koppel bewaard worden voor de einduitslag op het einde van het seizoen voor de titel: 'Algemeen kampioen van het gehele Keeztoernooi 2019-2020'. "Dat het seizoen al na zes keer keezen zou eindigen, konden wij ook niet voorzien. Maar gezondheid gaat voor alles. Daarom maken we nu de einduitslag bekend van het afgelopen seizoen want er waren wel zeven koppels die zes keer hebben deelgenomen", zo laat de organisatie weten. 

De einduitslag daarvan is: 7. Inge Lok en Lia Bouw; 6. Bea Weghelaar en Lucie Poulisse; 5. Cas en Deborah van Maaren; 4. Henk Smits en Twan Bouw; 3. Rita en Rob van Lieshout; 2. Jacco en Willy Barten.

En de winnaars zijn: Arna Beerens en Betsie van Hooff. Zij mogen het volgend seizoen gratis komen keezen!

Mocht de toestand zo veranderen dat er in juni weer samenkomsten mogen zijn, dan zullen ze zeker nog een poging wagen om een keezavond te organiseren. Zo niet, dan zal het waarschijnlijk september worden.

Voor nu wensen zij jullie, mede namens Café/Zaal De Tapperij, allemaal een hele goede gezondheid toe, want dat is nu het allerbelangrijkste. En natuurlijk willen ze iedereen hartelijk danken voor de vele gezellige avonden. De organisatie heeft er in elk geval van genoten en jullie hopelijk ook.