de Fijnproevers
de Fijnproevers

Volledig online ‘Laarbeek Thuis Festival’

Activiteiten & Evenementen Coronavirus

Laarbeek – Hoewel alle evenementen afgelast zijn i.v.m. het coronavirus, zagen organisatoren Djim Vervoort, Wilco v.d. Nieuwenhof, Martijn van Gerwen en Kevin Biemans een kans: Laarbeek Thuis Festival, een volledig online festival. Het festival begint zaterdag 4 april om 20.30 uur.

Het festival bestaat uit drie ‘stages’: House(ver)warming, Quarantini Bar en Stage 1.5. Zo kunnen de online festivalgangers zelf kiezen tussen drie livestreams.

Op stage House(ver)warming draaien de Fijnproevers techno, house en clubknallers. De Quarantini Bar wordt bediend door Djims, met een mix van Top 40, Hitjes en Disco. Voor het snellere werk moet je op Stage 1.5 zijn, waar Mister-K het tempo hoog houd.

De livestreams zijn te bekijken op de gelijknamige Facebookpagina van het Laarbeek Thuis Festival. Het festival begint om 20.30 uur. De organisatie benadrukt de adviezen van het RIVM: Blijf zoveel mogelijk binnen en houd voldoende afstand. Als bezoekers het festival met vrienden willen beleven kunnen ze gebruik maken van de livechat onder de streams of videocalls op o.a. Skype, WhatsApp en Houseparty.

Festivalgangers kunnen hun leukste, gekste of meest uitbundige video of foto delen op de pagina. De inzendingen worden verwerkt tot een aftermovie.

Klik hier om naar het evenement te gaan.

Djims
Mister-K