Afbeelding
Archieffoto: Joost Duppen

Al 137 aanmeldingen voor Kwizut 'ThuisblijversKwiz'

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De organisatie van Kwizut heeft al 137 aanmeldingen binnen voor de 'ThuisblijversKwiz' . Zo laat Geert Heesakkers namens de organisatie weten aan DeMooiLaarbeekKrant. De Kwiz wordt zondag 5 april gehouden.

De Kwizut ThuisblijversKwiz is bestemd voor iedereen en is geheel kosteloos. Ook deelnemers buiten Beek en Donk kunnen aan deze kwiz deelnemen. De kwiz is prima maakbaar voor jong en oud.

Deelname
Om deel te nemen aan de kwiz vraagt de organisatie u om het volgende stappenplan te doorlopen;
Stap 1. Ga naar https://thuisblijvers.kwizut.nl
Stap 2. Ga naar registreren
Stap 3.  Vul in: gebruikersnaam, voornaam, achternaam, e-mailadres, wachtwoord en bevestig wachtwoord.

Direct na de registratie ontvangt u van Kwizut een bevestigingsmail en hebt u toegang tot de site.

‘Thuisblijvers’site
Indien u vervolgens naar de site gaat ziet u in het menu de volgende onderdelen:
• Home
• Categorieën
• Hoe werkt het
• Account
• Contact

Categorieën
In het onderdeel ‘Categorieën’ ziet u 12 verschillende onderwerpen staan. Elke categorie telt 10 vragen. Dit kunnen open vragen zijn of meerkeuze vragen. De onderwerpen zijn: 1. Il Tutti il Mondo, 2. Cinquanta/Cinquanta, 3. Gek op auto's, 4. Skôn Beek en Donk, 5. Een, twee, drie..., 6. Bezige binnenblijvers, 7. Shut Up!!, 8. Animatie, 9. Dierenrijk, 10. Film & Musica, 11. Werelds, 12. Aristoteles.

Verloop ThuisblijversKwiz
Op zondag 5 april om 17.00 uur wordt de Kwizut Thuisblijverskwis geactiveerd. U hebt tot ‘s avonds 23.00 uur om de vragen te beantwoorden. Let hierbij op dat het slechts één keer mogelijk is om een vraag te beantwoorden. Corrigeren is dus helaas niet mogelijk. Om 23.00 uur stopt de mogelijkheid om antwoorden te geven.

Uitslag
Op zondag 12 april wordt de uitslag van deze Thuisblijverskwis bekend gemaakt.  U ontvangt hiervan een mail. Kwizut zet op deze dag de antwoorden digitaal op www.kwizut.nl. De winnaar krijgt van Kwizut een mooi bordspel.