Afbeelding
Foto: Toneelvereniging Mariahout

Toneelvereniging Mariahout annuleert voorstellingen

Activiteiten & Evenementen Coronavirus

Mariahout - 'Annie', 'Pioniers' en 'Peter Pan terug naar Nimmernevernooitgedachtland' hadden de voorstellingen voor 2020 moeten worden van Toneelvereniging Mariahout. Maar door de aanhoudende coronacrisis en de daarbij horende maatregelen heeft de vereniging moeten besluiten de voorstellingen uit te stellen. Kort gezegd houdt dit in dat je deze voorstellingen kan zien in 2021.

"Als vereniging willen we graag voorstellingen brengen van hoge kwaliteit. Voorstellingen waar het publiek graag naar komt kijken en die andere theaters graag inkopen. In de huidige situatie is het niet mogelijk om te repeteren en daardoor kunnen we die garantie niet geven. Dat vinden we jammer maar we denken zo wel het beste besluit te hebben genomen. We zijn hierbij ook niet over één nacht ijs gegaan. Maar door deze beslissing geven wij duidelijkheid aan onze spelers, de theaters en het publiek."

Toch voelt de Toneelvereniging zich niet verslagen: "Op de achtergrond blijven wij allemaal hard aan het werk om de voorstellingen in 2021 nog net dat beetje meer bijzonder te maken. En we hopen ons publiek dan allemaal in goede gezondheid te mogen zien. We zijn overigens wel bezig om te kijken of we onze voorstelling van de allerjongste, de juniorproductie 'Annie', later dit jaar nog te spelen. Of dat lukt hangt af van de situatie. Tot die tijd wensen wij iedereen een goede gezondheid en let een beetje op elkaar", zo laten zij weten.