Hiep-Hoi in Beek en Donk
Hiep-Hoi in Beek en Donk Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D) (archieffoto

Kindervakantieweek Hiep-Hoi verplaatst naar volgend jaar

Activiteiten & Evenementen Coronavirus

Laarbeek - In een brief aan alle ouders en kinderen van Laarbeek laat het bestuur van Hier-Hoi weten dat het evenement van dit jaar verplaatst wordt naar volgend jaar, i.v.m. het coronavirus.

De organisatie heeft het advies van de overheid opgevolgd en daarmee besloten, in overleg met de gemeente, dat kindervakantieweek verplaatst wordt naar volgend jaar. "Dit jaar helaas geen blokhutten, zeskamp, geen avondspel, geen kampvuur….. allemaal dingen die we enorm gaan missen."

Alle inschrijvingen van dit jaar zijn geldig voor volgend jaar, maar het is ook mogelijk om geld terug te vragen door (voor 1 juli) de naam van het ingeschreven kind, het rekeningnummer en een bewijs van inschrijving naar penningmeesterhiephoi@gmail.com te sturen. De kinderen die dit jaar in groep 8 zitten en helaas volgend jaar als kind niet meer aan de kindervakantieweek mee kunnen doen, krijgen hun geld terug. Voor deze kinderen geldt hetzelfde proces. Natuurlijk mogen de kinderen van groep 8 volgend jaar als leiding mee doen!

De vrijwilligers die zich aangemeld hadden worden uit het systeem gehaald, om verwarring te voorkomen. Mochten vrijwilligers volgend jaar mee willen helpen, kunnen ze zich volgend jaar aanmelden. Leiding die een maatschappelijke stage willen komen lopen, kan dat vanaf volgend jaar weer doen. Alle leiding die maatschappelijke stage wilde komen lopen kunnen dit jaar niet terecht bij de kindervakantieweek. Zij zijn volgend jaar wel van harte welkom.

De organisatie sluit de brief af met: "Ondanks alles, blijf gezond! Volgend jaar maken we er weer één groot feest van! Tot volgend jaar!"