Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (BenD

SplasH 2020 valt helaas in het water

Activiteiten & Evenementen Coronavirus

Beek en Donk - In een persbericht laten de Teugelders weten dat SplasH 2020 niet door kan gaan, in verband met het coronavirus. "Al worden er een aantal maatregelen versoepeld, moeten we ons met z'n allen in blijven zetten voor het 'nieuwe normaal'." 

Grotere evenementen moeten er door de Coronamaatregelen aan geloven. Tot minimaal 1 september worden deze in beginsel niet toegestaan. Onder deze categorie valt ook het jaarlijkse waterfestijn SplasH, dat plaats zou vinden in juni. Een spetterende weekendactiviteit in de alom bekende Laarbeekse Juni Watermaand. 

"De Teugelders van Ganzendonck betreuren het dat hierdoor voor vele trouwe bezoekers de feestavond op zaterdag en de wateractiviteiten op zondagmiddag bij de tent aan de Zuid-Willemsvaart 'in het water vallen'." De Teugelders betreuren dat het evenement afgelast moet worden, maar tonen vooral begrip voor de maatregelen. "Met vertrouwen en een nieuw enthousiasme zien we het SplasH-seizoen 2021 tegemoet. Wat de Teugelders betreft graag gezond tot dan!"