Afbeelding
Foto: Theo Schepers

The Partycrashers fleuren Aarle-Rixtel muzikaal op

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - De straten in Laarbeek zijn stil. Maar daar komt snel verandering in. Op zondag 14 juni gaat een ‘moving DJ set’ de straten van Aarle-Rixtel opfleuren. Dit alles om elkaar een hart onder de riem te steken. 

Voor en door het dorp 
In deze tijden waarin mensen elkaar weinig of niet kunnen zien, is het belangrijk om verbonden te blijven. Muziek verbindt iedereen. Vandaar dat The Partycrashers door de straten gaan toeren om een glimlach op het gezicht van velen te toveren. Daarnaast is er meteen de mogelijkheid om het goede doel te steunen. Namelijk jeugdcentrum Cendra en de lokale ondernemers van Aarle-Rixtel. Daarom hebben de Aarlese ondernemers in samenwerking met The Partycrashers een idee bedacht.

Op zondag 14 juni gaan de Aarlese DJ’s met een moving DJ set door Aarle-Rixtel rijden. Inwoners van Aarle-Rixtel hebben de mogelijkheid om via de webshop van Aarle Onderneemt pakketten te bestellen. Deze pakketten worden samengesteld door de lokale ondernemers. Bij deze pakketten kunnen mensen een verzoeknummer aanvragen dat onderweg gedraaid wordt. De pakketten kunnen de DJ’s ook met een persoonlijk nummer en een eigen boodschap komen bezorgen. Zo hopen ze weer een beetje vreugde in het dorp te brengen.

Dit alles is live te volgen via YouTube, zodat iedereen ook thuis mee kan genieten. Houd vooral de sociale media van The Partycrashers in de gaten om op de hoogte te blijven van alles wat er gaat gebeuren. Zondag is het dus opletten geblazen, want voor je het weet heb je een moving DJ set voor je huis!