Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Toch een beetje WiSH Outdoor in je huiskamer

Activiteiten & Evenementen Foto/Video

Laarbeek – Lichtstralen die je door Laarbeek ziet flitsen, muziek waarop je thuis mee kunt deinzen, fantastisch vuurwerk bij de eindshows en een komen en gaan van nationale en internationale festivalgangers in Beek en Donk. Het is hét beeld dat we gewend zijn rond deze tijd van het jaar. Dit jaar geen WiSH Outdoor, maar via een livestream toch een klein feestje in je huiskamer. 

Nu WiSH Outdoor niet door kan gaan vanwege het coronavirus wil het festival toch een beetje WiSH naar de bezoekers en inwoners van Laarbeek brengen. Gewoon in je huiskamer. Dit doen zij door middel van livestreams komende zaterdag van 15.00 tot 23.00 uur. Opgenomen op 6 verschillende, bijzondere locaties in Laarbeek. Gedraaid door een willekeur aan artiesten die normaliter op het festival zouden staan en in verschillende stijlen, zoals house, techno, feest en hardstyle. Dan beleef je toch een beetje het WiSH-gevoel!

In samenwerking met Eeterij Uniek is er ook een menu samengesteld, die mensen thuis nog meer in de juiste sfeer moet brengen. "Tien gerechten die geïnspireerd zijn op WiSH. Daarnaast zijn er tijdens de livestream gave prijzen te verdienen.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding