Afbeelding

Pietenpret met Laarbeek Actief

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Sinterklaas is weer op weg naar Nederland en dat betekent dat ze bij Laarbeek Actief weer gaan beginnen met de pietengym! Op woensdag 25 november (16.00-17.15 uur) kunnen alle kinderen uit groep 1 en 2 deelnemen aan de pietenpret. Een week later, woensdag 2 december (16.00-17.15 uur) mogen alle kinderen uit groep 3 en 4 deelnemen aan de pietenpret. Dit is een middag waar uw zoon/dochter leert hoe ze een echte piet worden.

Om een echte piet te worden gaan ze pakjes rondbrengen, over daken klimmen, door de schoorsteen kruipen en over daken balanceren. Hopelijk neemt piet ook wat lekkers voor jullie mee! Wat je zelf mee moet nemen is het volgende: pietenkleding, gymschoenen, een eigen (fop)cadeautje en drinken.

Aanmelden voor de pietenpret is mogelijk voor alle kinderen uit Laarbeek. De activiteit vindt op 25 november (groep 1 en 2) en op 2 december (groep 3 en 4) plaats in de gymzaal aan de Otterweg 27 in Beek en Donk. Opgeven is mogelijk via de website www.laarbeekactief.nl vanaf maandag 16 november 18.00 uur. Let op: vol is vol. Lijkt het jou ook leuk om een echte piet te worden, meld je dan snel aan op 16 november.

Covid-19
In verband met de huidige corona-maatregelen heeft Laarbeek Actief zich aan verschillende regels te houden. Het is voor ouders helaas niet mogelijk om te blijven kijken. Zorg dat de kinderen omgekleed de zaal betreden.

Laarbeek Actief hoopt jullie natuurlijk snel te zien en veel pietenpret te hebben!