Afbeelding

Grandioze Heikneuter bingo voor Mariahout

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - "Beste Heikneuters en Heikneuterinnekes, normaal gesproken zouden we nu druk zijn met de organisatie en kaartverkoop van de Mariahoutse Kletsavonden. Zoals bekend gaan die dit jaar helaas niet door", zo laat CV De Heikneuters weten.

Om toch samen met iedereen in ’t Heidurp een gezellige avond te beleven, organiseert CV de Heikneuters een spectaculaire Bingo! Deze vindt plaats op zaterdag 19 december om 20.00 uur. Uiteraard volledig Coronaproof, dus iedereen kan online vanuit thuis meedoen. Verzamel je huisgenoten, nodig een bevriend stel uit, of sluit alleen aan. Wel op een locatie in Mariahout. De prijzen worden namelijk meteen thuisgebracht. DJ Djim draait tussendoor een plaatje, dus ze maken er sowieso een gezellige avond van!

Meedoen is makkelijk. Je stuurt voor 16 december een e-mail naar carnaval@heikneutersmariahout.nl. Je geeft je naam, adres en telefoonnummer door en geeft aan met hoeveel kaarten je mee wilt spelen. Kaarten kosten €7,50 per stuk en er zijn maximaal 4 kaarten per adres beschikbaar. Er zijn mooie prijzen te winnen en het belooft een gezellige avond te worden, dus Heikneuters en Heikneuterinnekes geef je op en doe mee aan de Heikneuter Bingo! CV De Heikneuters heeft er zin in en hoopt jullie allemaal online te zien.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.