Afbeelding
Foto: G. Lombardo

LEV Laarbeek organiseert; First Mates!

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Zoals we ondertussen allemaal in meer of mindere mate ervaren hebben maakt het coronavirus het moeilijk om met anderen in contact te komen. Om dit te doorbreken komt LEVLaarbeek met een nieuw initiatief: First Mates Laarbeek!

In First Mates ontmoeten inwoners van Laarbeek elkaar voor het eerst in een virtueel restaurant. In dit speciale restaurant is iedereen op zoek naar nieuwe vriendschappelijke contacten, een maatje. Zeker leuk om deze avond een andere inwoner van Laarbeek te ontmoeten, maar wellicht houd je er een nieuw blijvend contact aan over. In tijden van corona, maar ook voor daarna.

Hoe werkt het?
Na aanmelding ontvang je van de First Mates redactie een intake formulier waarop je je gegevens invult. Er wordt onder andere gevraagd naar je leeftijd, hobby’s, interesses en voorkeuren. Op basis hiervan word je door de matchmakers van LEV Laarbeek gekoppeld aan een andere inwoner van Laarbeek.

“Een goede vriend is als een klavertje vier;
moeilijk te vinden, een geluk om te hebben”

“Op vrijdagavond 16 april is het zover! Je ontvangt via e-mail een link die jou een tijdvak en toegang geeft tot het virtuele First Mates restaurant. Hier word je ontvangen door onze eigen maître Bart en maak je aan de virtuele bar kennis met jouw match. Uiteraard eindigen we – na een kennismaking van zo’n 30 minuten - met de vraag; ‘Willen jullie elkaar nog een keer zien?’. Misschien was het gezellig voor een avond, misschien rolt er een blijvend contact uit. Niks staat vast, maar alles is mogelijk na een ontmoeting in het First Mates restaurant van LEV Laarbeek!”

Aanmelden
Durf jij het avontuur samen met de medewerkers van LEV Laarbeek aan te gaan? Meld je dan vóór 1 april 2021 aan via firstmates@levgroep.nl. Heb je vragen of wil je eerst meer informatie voordat je je aanmeldt? Neem dan even contact op met LEV Laarbeek via 0492-328800 of firstmates@levgroep.nl.