Afbeelding
Foto: joost duppen

Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning zoekt bestuurslid

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De Koninklijke Harmonie Oefening en & Uitspanning(O&U) is een muziekvereniging die drager is van de muziekcultuur in Beek en Donk. Daar waar Beek en Donk viert en herdenkt, draagt de harmonie haar steentje bij. Maar O&U doet meer dan dat. O&U draagt zorg voor de opleiding en muzikale ontwikkeling van haar leden, middels muziekonderwijs, programma’s op basisscholen, het leerlingenorkest, jeugdorkest, slagwerkgroep, harmonieorkest en natuurlijk de inzet van de dirigenten, die het beste uit de orkestleden trachten te halen. De harmonie zoekt nu een nieuw bestuurslid.

Daarnaast organiseert O&U diverse muzikale activiteiten en optredens voor inwoners zowel binnen als buiten Laarbeek, neemt O&U deel aan concoursen en internationale concerten en onderneemt de vereniging activiteiten voor haar leden.

O&U verbindt leden en activiteiten met behulp van actieve leden die hun steentje bijdragen in de diverse commissies. Het bestuur van O&U is verantwoordelijk voor de organisatie van de vereniging en werkt daarin nauw samen met de commissies en is ook vertegenwoordigd in deze commissies. O&U is op zoek naar een algemeen bestuurslid.

Ben jij iemand die het leuk vindt en de ambitie heeft om verantwoordelijkheid te nemen t.a.v. één of meerdere commissies die O&U rijk is? Wil je voor het eerst ervaring opdoen in een actief bestuur, of heb je al ervaring met besturen en lijkt het je leuk om onze muziekvereniging te ondersteunen in haar ambities? Ook wanneer je niet bekend bent met de (leden van de) vereniging, ben je welkom als bestuurslid van O&U.

Heeft het je interesse, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met één van de bestuursleden op (www.oenu.nl/ondersteuning). Wil je je aanmelden als bestuurslid, neem dan contact op met Sander Groenen (voorzitter van het bestuur) via voorzitter@oenu.nl.