Afbeelding
Foto:

Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek organiseert een alternatief

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Door de coronacrisis is het niet mogelijk de jaarlijkse wandelvierdaagse op de gebruikelijke manier te organiseren. Daarom wil de organisatie iedereen die dat wil toch een alternatief bieden. Tevens gaat de naam van de site veranderen: www.w4dlaarbeek.nl

Op de vernieuwde site www.w4dlaarbeek.nl komen vanaf 1 mei 2021 voor elke kern drie willekeurige routes te staan van 3, 5 en 10 kilometer. U kunt dus uit twaalf routes kiezen. U kunt ze downloaden door deze op de site aan te klikken.

Om in aanmerking te komen voor een medaille moet je wel vier willekeurige afstanden wandelen tussen 1 en 25 mei 2021. Echt willekeurig bijvoorbeeld vier dezelfde of elke dag een verschillende afstand maar natuurlijk is het mooiste om in elke kern een afstand te wandelen, meer mag ook. Ook is het mogelijk om de routes te downloaden voor GPS. Via de app routeyou die gratis is te downloaden kunt u de routes ook met een navigatie of uw mobile telefoon lopen. Via de linken op de site zijn zijn de routeformulieren te downloaden.

Als u tenminste vier willekeurige afstanden in de periode van 1 mei 2021 tot 25 mei 2021 loopt en u wilt een medaille dan kan dat. Lever dan het deelname formulier in met betaling van € 1 en u ontvangt de prachtige vierdaagse medaille en nog één lekker bolletje ijsje.

De bijdrage wordt zo laag mogelijk gehouden om iedereen te kunnen laten genieten van de mooie routes. De deelname-formulieren die u ook kunt downloaden via de site kunnen worden ingeleverd bij De Verrassing IJs-Chocolade-Horeca-Snoep, Koppelstraat 64 in Beek en Donk of YsbyBerry-De-Liessentse-verleiding, Heuvel 4 in Lieshout.