Archieffoto: versierde kinderfietsjes tijdens Koningsdag in Aarle-Rixtel
Archieffoto: versierde kinderfietsjes tijdens Koningsdag in Aarle-Rixtel Foto: Theo Schepers

Koningsdag 2021 Aarle-Rixtel: digitale versierde fietsenoptocht en foto-uitdaging

Activiteiten & Evenementen Koningsdag

Aarle-Rixtel - Koningsdag 2021 komt dichterbij. Normaal is het Oranjecomité in Aarle-Rixtel met al de medewerkers druk bezig om er een gezellige dag in het dorp van te maken. Dit jaar was het alleen maar afwachten wat wel en niet mogelijk zou zijn op 27 april. Helaas zit het er dit jaar wederom niet in om gezellige dingen te organiseren.

Toch wil het Oranjecomité iedereen in Aarle-Rixtel oproepen de vlag met wimpel uit te steken voor onze jarige koning en voor elkaar. De organisatie wil graag aansluiten bij de landelijke oproep om alle kinderen te vragen om 10.00 uur buiten te gaan spelen, op de stoep, in de tuin, in de speeltuin of in de buurt. Veilig, verstandig, en op afstand.

Versierde fietsen-film
Een van de mooie dingen die er elk jaar met Koningsdag zijn is de versierde fietsenoptocht. Het comité zou het leuk vinden wanneer de fietsen van de kinderen deze dag toch versierd worden. Maak een leuk kort fimpje van uw kind op deze fiets, en stuur deze op, de filmpjes worden allemaal aan elkaar geplakt en op het einde van de dag is er een digitale versierde fietsenoptocht op de social media.

Aarlese Oranje foto
Door iedereen worden steeds meer foto’s gemaakt en daarom wil de organisatie graag iedereen uitdagen om een foto te maken met als motto: 'Aarle Oranje'. Het is geen wedstrijd want deelnemen is belangrijker dan winnen. Onder de deelnemers zullen wel drie prijzen getrokken worden. Met het inzenden van uw foto en filmpje verleent u toestemming dit op social media te gebruiken.

U kunt uw filmpjes en foto’s sturen naar info@oranjecomiteaarlerixtel.nl. Het Oranjecomité wenst iedereen ondanks het beperkte programma, een mooie Koningsdag.