Afbeelding
Foto:

Activiteiten 5-jarig bestaan Laarbeek Actief

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Kom jij 'Sjaak Actief' ontmoeten? Laarbeek Actief presenteert de nieuwe marscotte. Hij zal overal bij zijn tijdens de activiteiten ter ere van het vijfjarige bestaan. De aanmeldingen staan al open, van alle activiteiten. Let op: vol=vol. De inschrijvingstermijn sluit op 19 april om 18.00 uur.

Activiteiten
Op 3 mei is er een speldag, waar heel spannende en leuke spellen gedaan worden zoals 'archery attack', een luchtkussenrace en nog veel meer.

Een dag later, op 4 mei, gaat Laarbeek Actief op duo-fietsen of eigen fietsen in kleine groepjes een route door Laarbeek fietsen. Tijdens deze fietsroute ga je ook op zoek naar verschillende foto’s. De fietstocht is in de ochtend voor de ORO-groep en in de middag voor de ouderen

Op 5 mei zijn er zelfs twee activiteiten. Een panna voetbaltoernooi waarbij je je eigen team mag samenstellen. Hiernaast is er ook nog een luchtkussenspektakel, met heel erg veel gave luchtkussens waar je verschillende spellen kunt spelen.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via www.laarbeekactief.nl. Bij vragen kun je altijd terecht bij buurtsportcoach Jaccy van den Enden: Jaccy.vandenenden@levgroep.nl.