Afbeelding
Foto:

Junior Laarbeek Actief laat zich horen

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Tijdens Pasen hebben de Junioren van Laarbeek Actief allemaal een steen gezocht en die in de kleuren van Junior Laarbeek Actief geschilderd. Deze hebben ze verstopt in de speeltuinen bij hun in de buurt. Op de Instagram en Facebook pagina’s heeft Laarbeek Actief de stenen gedeeld en staan er filmpjes op bij welke speeltuin de stenen liggen. Neem eens een kijkje op die pagina’s en probeer de steen maar te zoeken. Misschien ligt die er nog, maar misschien ook niet.

Tijdens het 5 jaar bestaan van Laarbeek Actief zijn de Junioren ook aanwezig, op maandag 3 mei en woensdag 5 mei. Op maandag 3 mei tijdens de spellenochtend en spellenmiddag hebben de Junioren een leuk spel verzonnen en georganiseerd voor de kinderen. Wil je weten wat het is? Dan moet je jezelf of je kinderen aanmelden om te zien wat ze georganiseerd hebben. Ga naar www.laarbeekactief.nl om iemand aan te melden. Doe het vlug, want er zijn nog maar een paar aanmeldingen beschikbaar.

Buiten spelen
Nu het weer mooi en beter weer gaat worden zijn de Junioren van Laarbeek Actief veel te vinden in de verschillende speeltuintjes in de dorpen. Misschien hebben er al kinderen buiten gespeeld met een van de Junioren. Ga met het lekkere weer naar buiten met je vriendjes en vriendinnetjes. Neem een bal mee of andere buiten speelmaterialen en speel met elkaar.

Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebook-pagina: Laarbeek Actief, of ga naar www.laarbeekactief.nl. Kijk ook op de Instagram-pagina van Laarbeek Actief en van Junior Laarbeek actief. Hier blijf je op de hoogte en vindt je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek.
Voor vragen en inschrijven kan je terecht bij het onderstaande email-adres: Jaccy.vandenenden@levgroep.nl

Afbeelding