Afbeelding

Voorbereidingen moordmysterie Cluebedo in volle gang

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Beek en Donk wordt overschaduwd door een mysterieuze moordzaak. De Baron is slachtoffer geworden van een raadselachtig misdrijf. Maar wie is de dader? Welk wapen heeft hij of zij gebruikt? En waar vond de moord precies plaats? Op zaterdagavond 29 mei 2021 gaan zo’n 1.000 detectives aan de slag om deze vragen tijdens Cluebedo te ontrafelen!

De Hoofdcommissaris heeft een lijst met verdachten en mogelijke wapens en moordlocaties samengesteld. Door als detectiveteam alle puzzels op te lossen, kunnen jullie deze moordzaak ontrafelen en het mysterie van de vermoorde Baron achterhalen. De organisatie is intussen al maanden aan het werk om dit mysterieuze moordspel tot in de puntjes voor te bereiden. “Door de aanhoudende coronamaatregelen, welke wij als organisatie te allen tijde zullen borgen, waren we tot twee keer toe genoodzaakt het evenement te verzetten. We hebben er nu alle vertrouwen in dat Cluebedo op zaterdagavond 29 mei dan eindelijk plaats kan vinden”, aldus Joey van der Leemputten.

Puzzels en bewijsstukken gebundeld in Cluebedo Crimekit
Het rechercheteam is momenteel druk doende om de zes verdachten te verhoren en alle feiten en inzichten in de Cluebedo Crimekit te bundelen. Bowen Straatman: “De Crimekit is het onderzoeksdossier dat ieder detectiveteam de middag voorafgaand aan het evenement ontvangt. Hierin vinden jullie diverse bewijsstukken, puzzels en opdrachten. Maar niet te vergeten ook uitgebreide informatie over de verdachten, de mogelijke wapens en de eventuele moordlocaties. Zo kan ieder team 29 mei goed van start bij het oplossen van dit moordmysterie.”

Nog enkele teamplekken beschikbaar!
Doordat het evenement tot tweemaal toe verplaatst is, zijn er nog enkele teamplekken beschikbaar. Jimmy van der Leemputten licht toe: “Verzamel je detectiveteam, stuur snel een mailtje naar info@cluebedo.nl en vermeld daarin jullie teamnaam, teamleden (max. 4) en telefoonnummer”. De kosten per team bedragen €20,-. Na inschrijving neemt de organisatie contact op met de teamcaptain.

Meer informatie over Cluebedo vind je op www.cluebedo.nl.

!