Archieffoto: 'Snollebollekes' in het Openluchttheater van Mariahout
Archieffoto: 'Snollebollekes' in het Openluchttheater van Mariahout Foto: Joost Duppen

Openluchttheater Mariahout kijkt na 1 juli verder

Activiteiten & Evenementen

Openluchttheater Mariahout kijkt na 1 juli verder

Mariahout - Het ‘openingsplan’ dat door het kabinet gemaakt is geeft de organisatie de goede hoop dat men, stap voor stap, dichter bij het heropenen van het Openluchttheater komt. Met nog steeds de basisregels inachtnemend zoals handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten.

Juist die basisregels en de richtlijnen voor het organiseren van evenementen zorgen ervoor dat het Openluchttheater pas verder kan kijken ná 1 juli 2021. Dit is namelijk de datum dat voorstellingen en concerten weer (in aangepaste vorm) plaats mogen vinden. Waarbij rekening moet worden houden met extra regels en voorwaarden.

Daarom is de organisatie nu al aan het bekijken wat er mogelijk is, vanaf 1 juli. Willen artiesten een aantal keren optreden in plaats van één keer? Kan men de anderhalve meter afstand waarborgen in het theater? Wat voor horeca mogelijkheden zijn er vanaf 1 juli? Deze en nog wel tientallen vragen meer moeten eerst beantwoord worden voordat het Openluchttheater daadwerkelijk open kan.