Kindervakantieweek Lieshout
Kindervakantieweek Lieshout Foto: Martin Prick

Digitaal inschrijven Kindervakantieweek Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Digitaal inschrijven Kindervakantieweek Lieshout

Lieshout - Nog een paar maanden en dan gaat de Kindervakantieweek in Lieshout weer van start. Afgelopen jaar kon het 50-jarig jubileum helaas niet doorgaan. De organisatie wil het dit jaar alsnog met jullie vieren met een mooie Kindervakantieweek. Deze zal gehouden worden van maandag 30 augustus t/m vrijdag 3 september op sportpark ’t Luijtelaar aan de Herendijk.

Digitaal inschrijven
Op www.kvwlieshout.nl vind je het digitaal inschrijfformulier. Op dit moment is het nog onzeker of de kindervakantieweek ook echt door kan gaan, daarom hoeven de betalingen voor de inschrijving nog niet plaats te vinden. Op het moment dat ze meer duidelijkheid hebben, zullen ze naar alle inschrijvers een bericht sturen met het verzoek om te betalen. De inschrijfkosten zijn €10,00 per kind. Inschrijven kan t/m 1 juni.

Vrijwilligers
De organisatie zoekt nog veel, heel veel, vrijwilligers! Vanaf het tweede jaar van het voortgezet onderwijs kun je meedoen als vrijwilliger. Als je dat leuk lijkt en je hebt tijd om één of meerdere dagen begeleider te zijn van een groep basisschoolkinderen, decor te bouwen, helpen met het opbouwen, begeleiden van spellen, te helpen op het gebied van social media, enz. schrijf je dan in. Je kan je nu al opgeven door jouw gegevens in te vullen op de website. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Coen Verbakel, tel. 06-19202829.

Denk niet dat je het niet kunt of dat een ander zich wel aanmeldt. Kindervakantieweek Lieshout hoopt dit jaar weer zo’n 300 kinderen in te mogen schrijven en om die groep in goede banen te leiden, hebben ze weer vele handjes nodig! Voor die vrijwilligers die al jaren meedoen: ook jullie worden gevraagd om je even officieel op te geven! Ook bestaat de gelegenheid om je maatschappelijke stage te lopen tijdens deze Kindervakantieweek. Wil je hier meer over weten? Mail dan naar mas@kvwlieshout.nl of kijk op de site!