In 2019 was de tiende editie van de Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek
In 2019 was de tiende editie van de Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Alternatieve Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Van 1 tot 25 mei 2021 kan je deelnemen aan de alternatieve Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek. De informatie en routes zijn te vinden op de site van de wandelvierdaagse: www.w4dlaarbeek.nl. Je kunt kiezen om de routes te downloaden en via je pc uit te printen. Maar het is ook mogelijk om via je telefoon of een ander navigatiesysteem de routes te downloaden en via GPS te wandelen. Wel moet je dan de app 'Routeyou' op je telefoon hebben gedownload.

Er staan 12 routes op, 3 in elke kern. De routes zijn 3, 5 of 10 kilometer lang. Welke je wandelt kun je zelf kiezen. Vier keer dezelfde afstand is mogelijk of alle drie de afstanden in een kern en een ervan twee keer. Maar het mooiste is om in elke kern een afstand naar keuze te wandelen. Het staat iedereen vrij om alle of meerdere afstanden te wandelen. Om in aanmerking te komen voor de prachtige wandelmedaille moet je vier afstanden wandelen in de periode van 1 tot 25 mei 2021. Je downloadt dan het deelnameformulier dat op de site www.w4dlaarbeek.nl staat en print het uit.

Als je vier afstanden gewandeld hebt en deze ingevuld zijn op het deelnameformulier, kan je het deelnameformulier inleveren voor 26 mei bij De Verrassing IJs-Chocolade-Horeca-Snoep (Koppelstraat 64 in Beek en Donk) of YsbyBerry-De-Liessentse-verleiding (Heuvel 4 in Lieshout). Je betaalt dan 1 euro en je ontvangt één heerlijk bolletje ijs en de prachtige medaille. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via 0492-784238 of mail naar w4dlaarbeek@kpnmail.nl.