Afbeelding

Weer expositie in ‘t Oude Raadhuis

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - 't Oude Raadhuis gaat weer open met de expositie: Overzichtstentoonstelling naar de Kunstroute Laarbeek 2021. U kunt de expositie in ’t Oude Raadhuis bezoeken zonder afspraak. Er mogen er maximaal acht bezoekers tegelijk binnen. Men moet een mondkapje dragen, de handen desinfecteren aan de ingang en 1,5 meter afstand houden van andere bezoekers.

De Kunstroute Laarbeek 2021 kon dit jaar helaas niet doorgaan, maar enkele deelnemende Laarbeekse kunstenaars exposeren dit jaar niet in hun eigen ateliers maar zijn via hun werken toch vertegenwoordigd in de expositie die vijf dagen in ’t Oude Raadhuis te zien zal zijn.

De getoonde werken van de deelnemende kunstenaars zijn van; Riet Hagelaar-van Bree, May Jansen-van Schijndel, Eef Wezenberg, Leon van der Zanden en Jan van de Pol uit Aarle-Rixtel. Maria Verschuren, Thea Blok-Kellner, Ria Kastelijns, Mieke Vester en Leanne Swanenberg uit Beek en Donk. Helmie Segboer uit Mariahout en Jan van Hoeck uit Lieshout.

De kunstenaars tonen aquarellen, schilderijen in acrylverf, gemengde technieken, keramisch werk, houtwerk en glaskunstwerken, 2D- en 3D-werken.

De expositie is open op 15, 16, 23, 24 en 25 mei tussen 14.00 en 17:00 uur.