Afbeelding

De EyeOn Croy Nightrun komt in 2022 terug

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Helaas was het dit voorjaar niet mogelijk om de EyeOn Croy Nightrun te organiseren, maar niet getreurd. In het voorjaar van 2022 staat er een spetterende 7e editie op het programma. Wederom kan er dan 8,5 kilometer hardgelopen worden of 5 kilometer gewandeld door de mooie omgeving van Kasteel Croy.

Mede door de coronaperiode hebben mensen het financieel zwaar gekregen. Afgelopen jaar is door veel gezinnen veelvuldig beroep gedaan op Stichting Leergeld Gemert en omstreken. Zo hebben zij veel kinderen kunnen helpen met bijvoorbeeld de aanschaf van een laptop voor thuisonderwijs. Zoals wellicht bekend gaat de volledige opbrengst van de EyeOn Croy Nightrun naar een goed doel. Voor aankomende editie wordt dit dan ook Stichting Leergeld Gemert e.o. want; “Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.”

Mocht u meer informatie willen over de stichting of hen nu al financieel willen steunen, kijk dan op www.leergeldgemert.nl Voor meer informatie over de EyeOn Croy Nightrun gaat u naar www.eyeon.nl/nightrun