Afbeelding

Sponsordiner bij Runningteam Laarbeek

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Vorig jaar is om de bekende reden de Roparun, maar ook de activiteiten die daaruit voortvloeien (vlooienmarkten, wafels bakken bij De Biezen, pannenkoeken eten bij Pluk, het sponsordiner, etc.) niet doorgegaan. Dit jaar komt er wel een Roparun, maar dan aangepast en geheel in Nederland. Op 2 oktober wordt er gestart in Landgraaf en vandaar uit zijn er twee routes gemaakt van in totaal 300 kilometer. Het eindpunt op 3 oktober is ook Langraaf zodat er een ronde ontstaat en waarbij de teams elkaar halverwege zullen tegenkomen. En laat dat nou net in de omgeving van Laarbeek zijn, want de route loopt door Aarle-Rixtel en Lieshout. 

Om toch geld voor het goede doel van de Roparun bij elkaar te krijgen organiseren Runningteam Laarbeek op 11 september een sponsordiner wat gehouden gaat worden bij de Brabantse Kluis te Aarle-Rixtel. Het geld voor de Stichting Roparun is bedoeld voor de palliatieve zorg voor mensen met o.a. kanker. U moet dan denken aan de inrichting van een hospice, aanschaf van materialen t.b.v. kankerpatiënten zoals hoofdhuidkoelers bij het toedienen van chemotherapie, etc.

Voor dit avondvullend all-inn diner, dat om 19.00 uur begint en eindigt rond de klok van 24.00 uur zijn kaarten te koop à € 75,- pp. Naast een geweldig 4 gangen diner zal er ook voor heel goed entertainment en sfeer gezorgd worden. Salonorkest Prelude heeft hun medewerking toegezegd en de organisatie hoopt nog enkele andere groepen te kunnen toevoegen, zodat een gezellige avond gegarandeerd is.

Er zal uitgebreid tijd zijn om met elkaar bij te buurten na deze lange periode waarin dit niet mogelijk was. Kortom, schrijf u in voor deze gezellige, leuke en sfeervolle avond en u steunt er ook een heel goed doel mee. U kunt ook kaartjes bestellen via het mailadres: brou6822@planet.nl of bellen naar Gerard Brouwers: 06-12362372 of contact opnemen met Jan Dekkers: j.dekkers6@telfort.nl of 06-43970065. En hierop volgend door € 75,- p.p. over te maken op rekening van Runningteam Laarbeek: IBAN NL03 RABO 0154 1799 49 o.v.v. sponsordiner. U krijgt dan de kaartjes per mail toegestuurd.