Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Inschrijven Open Laarbeekse Golfkampioenschappen 2021

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Zoals het er nu uitziet kan het allemaal weer en is men achter de schermen weer volop gestart met de voorbereidingen van de 17de editie van de Open Laarbeekse Kampioenschappen.

Op veler verzoek is de datum verplaatst naar de tweede vrijdag van september; vrijdag 10 september. Graag hoopt de organisatie u wederom te ontmoeten op golfbaan de Golfhorst, Raamweg 8 in America. In 2019 heeft men de Laarbeekse Golfkampioeschappen getransformeerd naar de Open Laarbeekse Golfkampioenschappen en open gezet voor deelnemers van buiten Laarbeek. Dit op veler verzoek van deelnemers en sponsoren die graag meer competitie willen zien. Zowel in het individuele spel als Texas Scramble.

Wat betekent dit voor u? 
Er kunnen maximaal 100 deelnemers geplaatst worden tijdens dit evenement. Gezien het feit dat men ieder jaar kan rekenen op een kleine 90 vaste deelnemers wil men deze niet teleurstellen. Daarom krijgen de vaste deelnemers drie weken voorrang op de inschrijving, welke 8 juli aanstaande geopend is.

Inschrijven voor vaste deelnemers kan via www.laarbeeksegolfkampioenschappen.nl. Vanaf 1 augustus staat het inschrijven voor iedereen open. Men blijft vasthouden aan het Laarbeeks Golfconcept: green fee, catering in en buiten de baan en tijdens het diner drankjes vrij. All-in prijs voor € 75 per deelnemer. www.laarbeeksegolfkampioenschappen.nl