Afbeelding

Zomervakantie activiteiten Laarbeek Actief

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Laarbeek Actief heeft wederom in de zomervakantie activiteiten gepland staan die zij mede door #summergames kunnen realiseren. Er is deze zomer een gevarieerd aanbod aan sportactiviteiten voor verschillende doelgroepen. Ook heeft Laarbeek Actief dit jaar verschillende activiteiten die zij nog nooit eerder aangeboden heeft. De activiteiten vinden plaats van maandag 26 tot en met vrijdag 30 juli.

De week wordt gestart met een bootcamp die verzorgt wordt door Bootcamp Laarbeek. Deze bootcamp wordt aan de groepen 3 tot en met 6 gegeven. Maandag komen de kleuters ook aan bod. Voor de kleinere deelnemers staan er 2 verschillende sporten op het programma.

De tweede dag van de activiteitenweek staat Laarbeek Actief de gehele dag op de Aa. Hier wordt dan aan de groepen 5 tot en met 8 SUP-lessen gegeven. Mede door www.supclubnederland.nl heeft Laarbeek Actief deze activiteit op de planning staan. Er wordt op deze dag door gediplomeerde SUP-instructeurs les gegeven om de deelnemers kennis te laten maken met het suppen.

De derde dag van de week staat in het kader van mountainbike. Voorafgaande jaren was dit erg goed bevallen dus heeft Laarbeek Actief samen met de Bosduvels besloten om dit nogmaals in de zomervakantie te realiseren.

Op de vierde dag zijn er twéé activiteiten. Sinds kort is er een pumptrack in Lieshout en daar gaat Laarbeek Actief gebruik van maken. Zie jij het zitten om onder begeleiding van Laarbeek Actief de nieuwe pumptrack in Lieshout te onderzoeken, twijfel dan niet en schrijf je in. Naast de pumptrack wordt er op diezelfde dag ook een cursus Hip Hop gegeven waar je jezelf voor kan inschrijven.

Op de vijfde en laatste dag heeft Laarbeek Actief voor de kleuters badMINIton, deze les wordt verzorgt door Badmintonclub MIXED in Beek en Donk. De junioren van Junior Laarbeek Actief hebben een activiteit voorbereid. Wat zij op deze dag gaan doen kun je vinden op de site van Laarbeek Actief. Natuurlijk zijn er voor de volgende vakanties weer activiteiten waarvoor je jezelf kunt inschrijven. Ben je deze vakantie te laat geweest met inschrijven, of heb je jezelf niet kunnen inschrijven omdat je op vakantie was? Houd dan goed de Facebookpagina en site in de gaten voor de opkomende activiteiten: www.laarbeekactief.nl.