Hiep-Hoi in Beek en Donk
Hiep-Hoi in Beek en Donk Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Hiep-Hoi Beek en Donk gaat niet door

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Kindervakantieweek Hiep-Hoi in Beek en Donk gaat ook dit jaar niet door, zo laat de organisatie weten. Dit komt o.a. door de onzekerheden die er op het moment zijn en het tekort aan vrijwilligers.

“Door alle onzekerheden die er op het moment zijn en het tekort aan vrijwilligers in zowel de vaste kerngroepen (die hiep-hoi draaiende houden) als vrijwilligers in de week zelf, hebben wij helaas een pijnlijke beslissing moeten nemen om Hiep-Hoi, op de manier zoals we gewend zijn, niet door te laten gaan. Het spijt ons enorm, het doet ons veel pijn om deze keuze te hebben moeten maken. Het allerliefste hadden we gezien dat we er een mooie week met de kids van hadden kunnen gaan maken.”

Alle inschrijvingen blijven staan voor volgend jaar. Hopelijk kunnen ze dan zonder alle onzekerheden een mooie week neer zetten. Mocht je het inschrijfgeld terug willen, dan kan je een mail sturen naar penningmeesterhiephoi@gmail.com. Geef daarbij duidelijk aan om welk(e) kind(eren) het gaat, het rekeningnummer en de naam. Je kunt dit doorgeven tot eind september, daarna zal de penningmeester zorgen dat het geld wordt teruggestort.

De leden van de programmagroep hebben een heel leuk alternatief bedacht. Er is een mail verstuurd naar alle kids die ingeschreven stonden met de informatie hierover. Het zou super zijn als jullie hier aan mee doen, zo is er toch een mini Hiep-Hoi. Stond je wel ingeschreven maar heb je geen mail ontvangen en je zou graag de mini Hiep-Hoi willen doen, laat dit dan weten zodat ze je de informatie toe kunnen sturen.