Afbeelding

C.V. De Raopers neemt dapper besluit

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Als carnavalsvereniging heeft C.V. De Raopers voor het komende seizoen een prachtig programma in elkaar gezet. De inzet is natuurlijk een ‘normale’ carnaval zoals ze die al jaren vieren. Bij alle activiteiten die georganiseerd worden door de Raopers zullen ze per keer bekijken welke richtlijnen vanuit het RIVM geldend zijn. Hierop zal dan op juiste en veilige manier geacteerd worden.

De activiteitencommissie heeft weer het nodige werk verzet om een prachtig programma in elkaar te draaien. De crème de la crème van tonpraters zullen Raopersgat weer aan het lachen maken. Noteer alvast de volgende data in je agenda: zaterdag 29 januari en zaterdag 5 februari 2022.

Eerste hint
De prinsencommissie van C.V. De Raopers heeft een nieuwe enthousiaste prins gekozen voor het carnavalsseizoen 2021/2022. Natuurlijk laat ook deze commissie niets los en proberen ze zo lang mogelijk verborgen te houden wie het is. Het wordt dus tot aan het prinsenbal voor alle Raopers en Raoperinnekes weer gissen. Om de spanning nog wat op te voeren wordt vanaf nu elke week een nieuwe hint bekend gemaakt. Ze hopen dat het prinsenbal druk bezocht gaat worden. Dus denk je: dat wil ik absoluut niet missen, kom dan op zaterdag 13 november naar Café-Zaal de Koekoek in Lieshout, en maak het samen met alle Raopers en Raoperinnekes van dichtbij mee.

De eerste hint luidt: ‘Het balletje rolt weer’.