Organisatie Ameezing Aarle op het kerkplein v.l.n.r. Paul Geene, Stephan Verleisdonk, Marloes van der Loo, Jantine de Jongh, Dirk Verhoeven en David Verstappen.
Organisatie Ameezing Aarle op het kerkplein v.l.n.r. Paul Geene, Stephan Verleisdonk, Marloes van der Loo, Jantine de Jongh, Dirk Verhoeven en David Verstappen.

‘Ameezing Aarle’ Nieuw muzikaal evenement op het kerkplein in Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Op zaterdag 18 december vindt een nieuw muzikaal evenement plaats: ‘Ameezing Aarle’. Op zaterdag 16 oktober start de kaartverkoop voor Ameezing Aarle.

Dirk Verhoeven van Harmonie de Goede Hoop: “Een groot festijn op het kerkplein van Aarle-Rixtel, waarbij het publiek uit volle borst kan meezingen met verschillende liedjes. Het wordt een feest waar je zeker bij wilt zijn!”

Meezingfeest
Een aantal inwoners van Aarle-Rixtel heeft het initiatief opgepakt om iets rondom de kerstdagen te organiseren, waarbij muziek een centrale rol speelt. Paul Geene is een van de initiatiefnemers: “Muziek verbindt, dus de plannen voor een sing-a-long feest waren snel geboren. Uiteraard zou het mooi wezen als Harmonie de Goede Hoop de muzikale begeleiding verzorgd én dat is gelukt!” De Harmonie is al begonnen met repeteren en zorgen voor een gezellige muzikale invulling van de avond. Paul: “Samen met een aantal vrijwilligers en Aarle Onderneemt zijn we bezig met alle organisatorische zaken voor deze avond.”

Start verkoop toegangskaarten
Op zaterdag 16 oktober start de verkoop van de toegangskaarten vanaf 10.00 tot 12.00 uur bij De Couwenbergh. “Tijdens deze voorverkoop zijn de kaarten €10,00 per stuk. Daarna kosten de kaarten €12,50 per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen”, geeft Paul aan. Het kerkplein wordt speciaal voor dit evenement afgesloten, en alleen met een ticket is toegang mogelijk. “Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open en de Harmonie start om 20.00 uur. Naast een drankje zijn we ook bezig om eettentjes en foodtrucks te regelen. Na de Harmonie zetten the PartyCrashers het feestje nog even door op het kerkplein.”

Onvergetelijke avond
“We hebben elkaar het afgelopen 1,5 jaar amper gezien, dus is het wel weer eens tijd voor een vet feest in ons gezellige Aarle”, zegt Paul enthousiast. In Eindhoven, Tilburg en Valkenswaard is het ‘Ameezing’-concept al vele jaren succesvol. Dirk: “Een groot podium, lekker eten en drinken, sfeervolle aankleding in kerstsfeer en enkele gastoptredens gaan er ongetwijfeld een onvergetelijke avond van maken!”