Afbeelding

CV de Heikneuters presenteert ‘The Masked Singer’

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Zes BM’ers (Bekende Mariahoutenaren) gaan op 6 november 2021 met elkaar de uitdaging aan in ‘The Masked Singer’. Deze zes dappere BM’ers zullen vermomd in spectaculaire, onherkenbare kostuums, fantastische zangoptredens geven. Komt dat zien in het Buurthuis Mariahout.

Een zeer deskundige jury en een enthousiast live publiek gaan tijdens het Prinsenbal raden wie er achter de maskers verborgen zitten. Afgelopen week zijn twee van de zes deelnemers van The Masked Singer onthuld. De komende weken zet CV de Heikneuters op social media de deelnemers voor u op een rijtje.. of nou ja, hun kostuums in ieder geval. 

Welke BM’ers zich ophouden áchter de kostuums blijft natuurlijk nog geheim tot 6 november 2021, want dan komt CV de Heikneuters met de bekendmaking van de Masked Singer, de Prins van ’t Heidurp. Uit onderstaande zin (hint) kun je achterhalen wat die ene the Masked Singer gaat zingen en zodoende, de Prins kan onthullen. Dus, voor mooie prijzen, raad de volgende hint: “Heel ’t Heidurp kent onze Hoogheden”.

Antwoorden kunnen ingeleverd worden bij John Brugmans, op de Tuindersweg 41 in Mariahout.