Afbeelding

Opening ORO Dagbesteding de Koppel

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Dagbesteding de Koppel in ondernemerscentrum de Koppel is op maandag 15 november officieel geopend. Dit werd samen met de burgemeester van Laarbeek en de directeur van ORO gedaan.  

Dagbesteding de Koppel zit al bijna een jaar in het ondernemerscentrum en nu was het dan eindelijk tijd voor de officiële opening. Dit zorgde voor veel blije gezichten van de cliënten. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen was de opening wel wat aangepast. In plaats van een kerstmarkt en openstelling van het dagbestedingscentrum is er gekozen voor een miniwintermarkt in de buitenlucht, zodat de zelfgemaakte producten door de cliënten van ORO toch verkocht konden worden. In deze openingsweek zijn er allerlei leuke activiteiten voor de cliënten. Zoals lekkere pannenkoeken eten, een playbackshow, een bingo en een frietwagen.  

Bij de Koppel vindt u een creatieve groep waar mensen met een verstandelijke beperking veel verschillende producten maken zoals tapas planken, vogelhuisjes, sieraden, kaarten en er is een heuse kaarsenmakerij waar prachtige kaarsen gemaakt worden. Ook is er een productie- en recyclegroep. Hier kunt u oude elektrische apparaten kwijt die de cliënten dan uit elkaar halen en waarvan de materialen gesorteerd worden afgevoerd. 

Bent u nieuwsgierig? De winkel is open van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur. Ze hadden graag een rondleiding gegeven, maar dat houden ze tegoed voor de toekomst. Wees welkom in de Koppel aan de Koppelstraat 91a in Beek en Donk. Zij helpen u graag. 

Afbeelding