Afbeelding

KerstROLLERshow 2021 afgelast

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Nadat de KerstROLLERshow van 2020 was geannuleerd vanwege corona, zijn alle leden en vrijwilligers van RC de Oude Molen al vanaf het begin van dit jaar druk bezig met de voorbereidingen voor de KerstROLLERshow van 2021. Heel lang leek het erop dat het dit jaar toch echt door zou gaan, tot afgelopen persconferentie. 

Helaas nemen de positieve besmettingen hard toe en zijn er al veel maatregelen getroffen die ook RC de Oude Molen raken. Het organiseren van een veilig en maatschappelijk verantwoord evenement is nu erg moeilijk, daarom is helaas de keuze gemaakt dat de KerstROLLERshow ook dit jaar niet door kan gaan. Ook met het vooruitzicht dat er een grote kans is dat de maatregelen nog verder aangescherpt gaan worden. 

Het was een ontzettend moeilijke keuze om dit te beslissen, maar helaas wel de juiste keuze voor nu. De veiligheid van de rijdsters, vrijwilligers en bezoekers staat voorop en het risico is op dit moment te groot, hoe spijtig dat ook is. Iedereen die een kaartje heeft gekocht krijgt het geld terug, hier ontvangen zij deze week bericht over. Ook de SkateSwing van 27 november is vanwege de aangescherpte maatregelen afgelast. Hopelijk kunnen er volgend jaar wél weer SkateSwings en een KerstROLLERshow plaatsvinden.