Afbeelding

Hoge opkomst bij zwemmen Yammas Mariahout

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - De Yammas uit Mariahout zijn op vrijdag 19 november gaan zwemmen bij het Sportiom in Den Bosch. Gelukkig kon alles, ondanks de nieuwe corona maatregelen, gewoon doorgaan

De kinderen hadden zich massaal aangemeld voor dit leuke, jaarlijks terugkerende uitje. In totaal gingen er 68 kinderen mee richting Den Bosch. Gelukkig hadden ook een hoop ouders zich aangemeld om te rijden. Erg fijn, want zonder ouders, geen uitje. 

Tijdens de lockdown vorig jaar is het zwembad van het Sportiom flink verbouwd. Het leek dus voor veel kinderen alsof ze weer bij een nieuw zwembad aan kwamen. Ruim twee en een half uur werd er gezwommen, gegleden, gespeeld en gedoken. Er waren alleen maar vrolijke en lachende gezichten te zien.

Wederom willen ze alle betrokken ouders, maar zeker weer de kinderen bedanken voor hun enthousiaste bijdrage aan deze leuke avond. Mits de coronamaatregelen het toelaten, staat er voor 3 december een ‘surprise’ soos gepland in het Buurthuis. Voor meer informatie of foto’s kunt u kijken op www.yammas.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding