Afbeelding

Kerstvakantie-activiteiten Junior Laarbeek Actief

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Laarbeek Actief heeft met de junioren natuurlijk niet stilgezeten. Ze zijn druk bezig geweest met het geven en voorbereiden van een presentatie. 

Deze gaven ze aan de ouders van de junioren zelf. Dit deden ze om inzicht te geven over wat ze nou eigenlijk allemaal doen bij Junior Laarbeek Actief. Het presenteren ging super goed en het was een leuke middag. Uiteindelijk hebben ze ook nog een leuke quiz gedaan over natuurlijk, Junior Laarbeek Actief. Het was een en geslaagde presentatie.

Aankomende weken gaan ze met de Junioren actief aan de slag met het bedenken van activiteiten voor in de kerstvakantie. Ook voor deze kerstvakantie gaan ze natuurlijk weer te gekke spellen verzinnen om alle kinderen een toffe dag te bezorgen. Ze zullen allemaal verschillende soorten spellen en activiteiten bedenken in en rondom het teken van de Olympische Winterspelen. Ook deze vakantie verzorgen de Junioren deze bedachten activiteit zelf. Iedereen mag zijn of haar spel zelf verzinnen en deze ook verzorgen aan de deelnemers die mee doen. Ze bereiden zich van tevoren natuurlijk goed voor zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. Dit doen ze door het spel te geven aan de andere junioren. Wat als iemand niet meewerkt? Of wat als het spel niet duidelijk wordt door alleen een uitleg? Dit wordt besproken en doorgenomen, zodat ze weten wat te doen als dit in de les gebeurt.

Volgende week staat de volgende bijeenkomst samen met alle Junioren weer op de planning en gaan zij weer hard aan de slag. Denk jij nu; die Olympische Winterspelen lijken mij ook leuk? Houd dan de krant, social media of de site van Laarbeek Actief goed in de gaten, want op maandag 13 december om 18.00 uur gaan de inschrijvingen voor de kerstvakantie weer open!