Afbeelding

Bloeiende samenwerking Tuin en Kunst in 2022

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - De organisaties van de Tuinroute Laarbeek en Kunstroute Laarbeek hebben besloten om in 2022 samen op te trekken. Het voornemen is om de Laarbeekse Tuin- en Kunstroute te laten plaatsvinden op zondag 12 en 19 juni. 

Ze hopen met deze samenwerking elkaar te versterken door bijvoorbeeld kunst te plaatsen in tuinen waardoor tuin en creatie beter tot elkaar komen. Een tuin kan meer cachet krijgen door er een beeld in te plaatsen. Het blijft, vanwege corona, nog steeds een onzekere tijd, maar de afgelopen twee jaren hebben geleerd dat de zomer een ‘betere’ periode is. Ze zijn dus positief over het doorgaan van deze open dagen. 

Het is niet zo dat straks overal de kunst met de tuin gecombineerd is. Er zullen deelnemers zijn die alleen kunst tentoonstellen in hun eigen atelier of deelnemers die alleen de tuin open stellen of een groep die beide zaken combineert. In januari 2022 worden alle kunstenaars die bij KRL en de deelnemers die bij Tuinroute Laarbeek bekend zijn, benaderd. Ze hopen op een positieve reactie. Lijkt het je wat om deel te nemen? Heb je een tuin waarvan je denkt dat die het openstellen waard is of ben je bezig met kunst? Neem dan alvast contact op. Dat kan via info@kunstroutelaarbeek.nl of laarbeeksetuinen@gmail.com. Ze kijken er naar uit om er samen iets moois van te maken.