Afbeelding

Jubilerende jeugd van CV de Heikneuters houdt jeugdreceptie

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Op zondag 16 januari was het dan eindelijk zover; de carnavalsreceptie van de Jeugd van CV de Heikneuters. Ondanks alle coronamaatregelen wilden ze Jeugdprins Melle, Jeugdprinses Nikki, adjudant Niels hofdame Fenne, Nar Stephan en de Raad van 14 hun receptie niet ontnemen en besloot de Jeugdcommissie voor een Drive-Thru receptie te gaan.

Met behulp van het bestuur van CV de Heikneuters werden twee tenten op de parkeerplaats van het sportpark van VV Mariahout gezet, waar de jeugd in kon staan om iedereen te ontvangen. De ouders, broertjes/zusjes en opa’s/oma’s kwamen op versierde fietsen of in de auto langs om de Hoogheden en Jeugdraad te feliciteren en iets lekkers te geven.
Handen schudden zat er dit jaar niet in, maar een boks of elleboog voldeed ook. Ook mochten ze de Jeugdraad van Jong-Ganzegat op hun carnavalswagen ontvangen en de sportieve Jeugdraad van Raopersgat arriveerden op de fiets.

De Jeugdraad van de Teugelders van Ganzendonck hadden Prins Luuk XLIX (Dave vd Burgt) met z’n adjudante en het boerenpaar bereid gevonden om mee te gaan op de huifkar richting Mariahout. Tevens waren er van de Laarbeekse carnavalsverenigingen (maar zeker ook van Mariahout) dansmariekes die hun prachtige dansen hebben laten zien.
Zelfs de dames en heren van de Hoge Raad lieten zich, ondanks de kou, niet tegenhouden om in grote getale (vanuit hun auto’s) de jongere garde te komen feliciteren.

De Jeugdcommissie wil iedereen bedanken voor deze super gezellige middag waarin ze, zowel de jeugd als de Jeugdcommissie, het enorm naar zijn zin hebben gehad. Ze hopen een inspiratiebron te zijn voor de andere Laarbeekse carnavalsverenigingen om voor hun Jeugd ook een geweldige (coronaproof) receptie te organiseren.

Dit jaar bestaat de Jeugdcommissie van CV de Heikneuters 55 jaar, maar hierover informeren ze u in de toekomst meer.