Deelnemers v.l.n.r. staand: Erik de Vries, Roel Naus, Jouk van Berlo, Willem Wijnen, Kim Bekkers, Luuk van de Tillaar, Meike van Zutphen, Jan de Jong, Lindsay van den Elzen, Julian van Boxtel, Camilo Rodriquez. V.l.n.r. zittend: Dennis Schurmann, Bart Bekkers, Aukje Kuijpers, Michelle van Hoof, Karlijn Riems.
Deelnemers v.l.n.r. staand: Erik de Vries, Roel Naus, Jouk van Berlo, Willem Wijnen, Kim Bekkers, Luuk van de Tillaar, Meike van Zutphen, Jan de Jong, Lindsay van den Elzen, Julian van Boxtel, Camilo Rodriquez. V.l.n.r. zittend: Dennis Schurmann, Bart Bekkers, Aukje Kuijpers, Michelle van Hoof, Karlijn Riems. Foto:

Voorbereidingen Fight Cancer Night 2022 van start

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk/Meijerijstad - De zestien deelnemers van de Fight Cancer Night hebben op zaterdag 15 januari kennis gemaakt met elkaar, de trainers en de kickbokssport. Een van die zestien deelnemers is Jan de Jong uit Beek en Donk. De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers of deelnemers namens een bedrijf samen strijden tegen kanker. Ook dit jaar is het streven om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika & Fight Cancer. 

De organisatie zoekt geen boksers meer. Er zijn zestien deelnemers en daarmee zitten ze tjokvol. Ze hebben zelfs al een aantal geïnteresseerden teleur moeten stellen. Met tien mannelijke deelnemers en zes vrouwen hebben ze ook een zeer gevarieerd gezelschap van boksers. Kortom; ze zijn compleet en van start, want ook dit jaar belooft de Fight Cancer Night een groot spektakel te worden op zaterdag 3 september.

Wie doen er mee?
De fighters komen uit verschillende dorpen in de omstreken. Zo zijn er deelnemers uit Beek en Donk (1), Erp (3), Boekel (1), Zijtaart (1), Mariaheide (1), Eerde (1), Boerdonk, Volkel, Uden, Heeswijk-Dinther, Berlicum, Keldonk en Handel. De regionale bekendheid van het evenement is dus stijgende. Op 15 januari kwam de groep voor het eerst compleet bij elkaar voor een nadere kennismaking, en een individuele en groepsfoto-shoot. De stemming zat er al direct in. Op deze eerste dag na de avondlockdown bleek wel dat iedereen vol energie aan de slag wilde gaan.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u kijken op www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een overzicht van de deelnemers. Binnenkort kunt u daar ook de fighters steunen met een donatie aan Kika of Fight Cancer.