Afbeelding
Foto:

Mogelijke jeugdoptocht CV De Raopers

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - De dagen van carnaval komen steeds dichterbij. Vol spanning wacht iedereen af of het wel door kan gaan allemaal. Iedereen heeft natuurlijk zin in een feestje, maar het moet wel kunnen en mogen natuurlijk. Hiervoor wordt er achter de schermen hard gewerkt en veel gecommuniceerd met betrokken partijen.

Vanuit de Raopers zijn de voornemens om een mogelijke jeugdoptocht te gaan organiseren in Raopersgat. Ondanks dat ze niet zeker weten of dit door kan gaan willen ze toch alvast de jeugd warm gaan maken voor dit spektakel. Heb je dus zin om samen met je vrienden, vriendinnen, klasgenoten, buurtgenoten of familie wat leuks te maken? Ga dan alvast maar aan de slag. De tijd dringt namelijk om wat leuks voor te bereiden. Ze gaan zo snel mogelijkheid afspraken vastleggen, meer duidelijkheid scheppen en dit met iedereen delen. Enkele afspraken liggen al vast:

  • Optochtdeelnemers zijn maximaal 16 jaar;
  • Geen gemotoriseerd voertuig;
  • Je zit in Lieshout op school, je woont in Lieshout of je hebt binding met Lieshout;
  • Geen politiek of COVID-gerelateerde onderwerpen;
  • Inschrijving wordt geopend als deze optocht definitief door kan en mag gaan;
  • De jeugdoptocht zal plaatsvinden onder de vlag en verantwoordelijkheid van C.V. De Raopers;
  • Je maakt kans om een leuke prijs te winnen en natuurlijk eeuwige roem.

Andere regels worden nader vast gelegd. Ook zal er nog nadere informatie gedeeld worden vanuit de organisatie met gemeente, school en verenigingen in Lieshout. Om alles in goede banen te leiden is een goede voorbereiding en communicatie erg belangrijk. Heb je vragen? Stel ze gerust. Spreek iemand aan vanuit je vereniging, CV de Raopers, jeugdcommissie. Dit kan via mail, telefoon of social media. Hopelijk kunnen ze snel meer met jullie delen, want de organisatie heeft er zin in.