Afbeelding
Foto: Bart Mommers

UNITED; Een show vol historie en entertainment

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Het is nog iets minder dan een maand voordat het eenmalige evenement UNITED plaatsvindt in de 180 jaar oude fabriekshal van Van Thiel, aan de Bosscheweg in Beek en Donk. De kaartverkoop is in volle gang en inmiddels zijn veel flyers verspreid en zijn posters overal zichtbaar aanwezig. De nieuwsgierigheid over het programma en de locatie is voelbaar. Wat is er te zien en horen gedurende de show, en hoe ziet het evenement er precies uit? Tijd om een beetje verder in te zoomen op UNITED, en te zien hoe het programma zich vormt en hoe Beek en Donk op een unieke wijze in de schijnwerpers wordt gezet.

Alle shows zullen in het teken staan van 8 thema’s die samen het dorp Beek en Donk vormen, met onderwerpen zoals ‘Carnaval’, ‘Het Kanaal’ maar ook ‘Fabriek & Landbouw’. Door middel van muziek, dans, vertelling en theater wordt het verhaal verteld achter dit thema met een stukje geschiedenis, anekdotes en de relatie met Beek en Donk. Allemaal onderwerpen die tijdens UNITED naar voren komen en een bijzonder kijkje geven over het dorp Beek en Donk op deze historische locatie. 

Het verenigingsleven is daarbij ook een onmisbaar onderdeel van het dorpsleven. Binnen iedere show zal daarom ook speciale aandacht gegeven worden aan allerlei verenigingen die het dorp rijk is. Zij zullen zich gezamenlijk laten zien. Een perfecte kans voor iedereen, van jong tot oud, om kennis te maken met alle verenigingen die in Beek en Donk actief zijn. De middagshow op zondag zal hierbij speciale aandacht geven aan de jeugd binnen deze verenigingen, om zo ook hen te laten zien hoe leuk een vereniging kan zijn. 

De vrijdag -en zaterdagavond worden afgesloten met een gezellige after-party om nog eens gezellig na te praten en borrelen over de show, en samen te genieten van de kracht en verbondenheid in ons dorp.

Benieuwd naar alle thema’s en verenigingen? Koop dan nu je tickets op de website van UNITED: www.beekendonkunited.nl/tickets. Tickets kosten €12,50 voor volwassenen, en voor de zondag is een speciaal kinder-ticket van €7,50 (t/m 12 jaar). Volg UNITED ook op Instagram en Facebook via @unitedbeekendonk, om zo up-to-date te blijven van nieuws, aankomende winacties en wat unieke beelden achter de schermen!

Wil je als vereniging uit Beek en Donk ook graag meedoen met de shows? Laat het de organisatie weten op info@beekendonkunited.nl en maak jullie vereniging zichtbaar tijdens UNITED!