Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Zeepkistenrace Lieshout Laarbeek twentyfive edition

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Na een afwezigheid van 2 jaar wordt op zondag 26 juni de 5e editie van de zeepkistenrace georganiseerd in het centrum van Lieshout. De race is een waar spektakel met de meest uiteenlopende creaties die een parcours afleggen vanaf de schans van maar liefst 6 meter hoog. 

De start is in de Dorpsstraat ter hoogte van bakkerij Thoonen, waarna de deelnemers onderweg een springschans en een waterbak passeren. De finish is ter hoogte van café zaal de Koekoek. Er worden prijzen uitgereikt aan diverse categorieën, zoals de snelste tijd, meest originele zeepkist en de pechprijs. Dit gebeurt bij zowel de jeugd als bij de volwassenen. De race wordt van commentaar voorzien door Frans van de Hurk, Hans Smits en de driekoppige jury onder leiding van Eric Relou wat jaarlijks de nodige hilariteit oplevert. Langs het parcours wordt op diverse plekken de inwendige mens voorzien van een hapje en een drankje. Voor de jongste jeugd is er een springkussen. Tijdens de pauze van de race is er een leuke pauzeact georganiseerd. 

Wil jij of je vriendengroep meedoen met dit ludieke evenement? Schrijf je dan snel in op www.ok-moi.nl en maak een mooie, snelle, spectaculaire, hilarische zeepkist en bekroon jezelf tot winnaar van de 5e Laarbeekse zeepkistenrace.