Afbeelding
Foto: Daphne Poulisse

Muziektuinconcert Beek en Donk

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Stichting MuziektuinPodium verzorgt op zondag 22 mei weer een concertmiddag met veel afwisseling in de Muziektuin van Beek en Donk.

De concertmiddag wordt om 12.00 uur geopend door de Lieholter Blaaskapel uit Lieshout. Deze muziekgroep is in 1980 als hofkapel opgericht onder de naam ‘De Kelfkes’, met muzikanten van harmonie St. Caecilia. Om 13.00 uur vervolgt Muziekgroep Imémato uit Boekel het programma. Muziekgroep Imémato heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een koor met combo dat staat voor muzikaliteit, kwaliteit, meerstemmigheid, gezelligheid en enthousiasme. Het repertoire richt zich voornamelijk op pop, rock, ballads, uptempo, zowel Engels- als Nederlandstalig. Om 14.00 uur volgt een optreden van Ons Hermenieke uit Eindhoven. Zij zijn in 1973 opgericht en komen voort uit het Eindhovense carnaval. Momenteel hebben zij niets meer met carnaval en bestaat hun repertoire voornamelijk uit ‘gouwe ouwe’ van André Hazes, Bill Hayley, Cliff Richard, Boudewijn de Groot en vele anderen. Om 15.00 uur start als afsluiting van het programma op het kleine podium bij het ParkPaviljoen een optreden van de Black Cherries Jazz Band uit Uden.

Het bestuur van de Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit deze gratis optredens te komen bijwonen. Voor meer informatie over de stichting, de optredende groepen en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op www.muziektuinpodium.nl.