Boer Frans
Boer Frans

Aanmelding Kindervakantieweek Lieshout geopend

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Nog een paar maanden en dan gaat de Kindervakantieweek in Lieshout weer van start. Deze wordt gehouden van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september op sportpark ’t Luijtelaar aan de Herendijk. Het thema van de Kindervakantieweek is ‘Op de Boerderij!’.

Boer Frans gaat met pensioen, hij gaat in de laatste week van de zomervakantie op zoek naar opvolgers om zijn boerderij over te nemen. Twee teams gaan onder leiding van twee duo’s samen met elkaar de strijd aan. Tijdens KVW gaan ze hun best doen om alles over het boerenleven te leren en zo het vertrouwen te winnen van boer Frans. Vrijdag 2 september bepaalt boer Frans wie de boerderij over mag nemen. Team Rood of team Blauw.

Digitaal aanmelden
Per direct is het mogelijk om je aan te melden voor de 51e editie van Kindervakantieweek Lieshout. Ga hiervoor naar www.kvwlieshout.nl en klik op aanmelden. Alle kinderen van de basisschoolleeftijd en brugklassers die in Lieshout op school zitten of in Lieshout wonen mogen hieraan deelnemen. Let op! Het is voor kinderen mogelijk om aan te melden tot en met zondag 12 juni, daarna sluit de inschrijving. De inschrijfkosten zijn €10,00 per kind. Voor groep 8-ers en brugklassers is er ook nog een extra activiteit, kosten hiervoor bedragen €3,50. Meer weten? Mail dan naar info@kvwlieshout.nl.

Vrijwilligers
Naast dat ze weer hopen op een heleboel deelnemers, kunnen ze ook niet zonder vrijwilligers. Ook zij kunnen zich aanmelden via bovenstaande site. Ze zijn op zoek naar mensen die helpen tijdens de opbouwweek, groepsleiders, spelleiders en frietouders, etc.. Voor die vrijwilligers die al jaren meedoen: ook jullie worden gevraagd om je even officieel op te geven! Ook bestaat de gelegenheid om je maatschappelijke stage te lopen tijdens deze Kindervakantieweek. Wil je hier meer over weten? Mail dan naar mas@kvwlieshout.nl of kijk op de site!