Afbeelding

Muziek bij de Zonnebloem Beek en Donk

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De Zonnebloem, afdeling Beek en Donk, organiseert op 7 juli 2022 een muziekmiddag bij café Dave van de Burgt aan het Heuvelplein in Beek. Deze middag is bestemd voor thuiswonende zieken en mensen met een fysieke beperking. En uiteraard voor allen die in Beek en Donk wonen en die behoefte hebben aan gezelligheid en ontspanning.

Die middag komt Zanggroep Toffel Vier op bezoek. Een eerdere bezoek bracht de Zonnebloem al eens een gezellige middag. De groep brengt muziek ‘vur smerges, smiddes en saoves’, zoals ze zelf zeggen. De groep bestaat uit elf mannen uit Asten die graag willen zingen. Het zingen en muziek maken houdt hen al ruim 25 jaar bezig en ze willen nog steeds doorgaan met deze hobby. Instrumentaal hebben ze accordeonmuziek, een drummer en een gitarist voor de begeleiding van de zang. Bijna altijd is deze zang twee- en soms zelfs driestemmig. Tijdens het optreden kan er uiteraard uit volle borst worden meegezongen.

Kortom; ze staan garant voor een gezellige middag. Wilt u daarbij aanwezig zijn dan kunt u zich vóór 1 juli 2022 opgeven bij Joke Doudart De La Grèe (06-44738223) of Maria Jansen (0492-781734). De kosten bedragen €6,00 per persoon, te betalen in de zaal. De middag begint om 14.00 uur en de zaal is open om 13.30 uur. Kom dus niet te vroeg.