Hiep-Hoi in Beek en Donk
Hiep-Hoi in Beek en Donk Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Enthousiaste (volwassen) groepsleiding tijdens de Hiep-Hoi week gezocht

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De organisatie van Hiep-Hoi kindervakantieweek Beek en Donk zoekt enthousiaste (volwassen) groepsleiding voor de Hiep-Hoi week van 29 augustus tot en met 2 september. 

Als leiding van een groepje zorg je ervoor dat de kinderen kunnen deelnemen aan het programma. Je zorgt voor toezicht van je groepje, houdt in de gaten waar je moet zijn en je helpt de kinderen bij de activiteiten. De instructies krijg je van de organisatie, zodat je er niet alleen voor staat. Een groepje kan met 2, 3 of 4 leiding worden begeleid. 

Ze zijn dringend op zoek naar groepsleiding voor de bovenbouw groepen. Vanaf 16 jaar kun je een bovenbouw groepje begeleiden, dus heb jij nog wat vrije tijd over en lijkt het je leuk om een dag of een paar dagen een groepje kinderen te komen begeleiden bij Hiep-Hoi? Meld je dan snel aan via https://www.hiephoibeekendonk.nl/inschrijven-vrijwilligers.html. Achter de schermen zijn ze mega druk met het maken van de groepjes en het inplannen van vrijwilligers. Zij hebben er super veel zin en gaan er met z’n allen een super gezellige week van maken.