Afbeelding

Zomerfeesten Mariahout – ontspanningsmiddag in OLTM

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Het grote Zomerfeesten Mariahout-weekend komt steeds dichterbij. 15, 16 en 17 juli viert men in Mariahout de zomerfeesten. Dit is een initiatief van CV de Heikneuters en is een feestweekend voor heel Laarbeek. 

Op vrijdagmiddag 15 juli organiseert de ontspanningsgroep van KBO Mariahout een sensationele en vooral leuke middag in het openluchttheater in Mariahout. Onder het motto Puur en Anders Nie gaan de senioren van Mariahout zich 100 procent inzetten. Een leuke middag met sketches, playback, een gastoptreden van bekende kletser en de groep Dé Vélt Op uit Aarle-Rixtel zijn de ingrediënten voor een leuke middag. Kaartverkoopmomenten in Mariahout zijn in het Buurthuis, Bernadettestraat 43 op vrijdag 24 juni, vrijdag 1 juli en vrijdag 8 juli. Iedere keer van 18.30 tot 20.00 uur. Of stuur een e-mail naar zomerton@heikneutersmariahout.nl of neem contact op met Henk van Duijnhoven, 06-12674967, Tuindersweg 23 Mariahout. Een kaartje kost €5,00. Locatie Openluchttheater Mariahout. Aanvang 14.00 uur. 

Ook voor de Zomerton zijn nog kaarten beschikbaar maar wacht niet te lang en koop een kaartje. Last but not least zaterdagmiddag is er een zeskamp voor de jeugd van Laarbeek en er zijn nog enkele plekken vrij dus geef je op: www.heikneutersmariahout.nl.