Afbeelding
Foto:

10e ‘Sorry’-concert voor bewoners van het Wethouder Notenplein

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Na enkele jaren van afwezigheid hebben de Ekkermuzikanten besloten opnieuw een Sorry-concert te organiseren en wel op maandag 11 juli. De Ekkermuzikanten repeteren elke maandag in De Schuurherd, welke slechts door een schutting is afgeschermd van het Wethouder Notenplein. De bewoners van dit plein kunnen dus elke week (of ze willen of niet) genieten van een ‘muzikale’ avond. 12 jaar geleden ontstond daarom het idee voor een soort van ‘sorry’-concert. Hierin vonden de Ekkermuzikanten de oplossing om de geluidsoverlast goed te maken.

Het idee werd door de bewoners van het Wethouder Notenplein uitstekend ontvangen. Zo goed zelfs dat het ieder jaar een gezellig treffen is geworden. Door corona moest de afgelopen jaren dit sorry-concert helaas worden afgelast. Als afsluiting van de repetities voor de vakantie, wordt daarom al voor de 10e keer een ‘sorry’-concert georganiseerd. De afgelopen negen keer bleek het een muzikale avond met ook veel belangstellenden van buiten het plein. Er wordt door de Ekkermuzikanten gezorgd voor een drankje en er is natuurlijk gezellige muziek.

De avond is dus gepland op maandag 11 juli, start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De Ekkermuzikanten zijn te vinden in het midden van het wethouder Notenplein. Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar maandag 18 juli 2022. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Wilt u meer weten over de Ekkermuzikanten? Kijk dan op www.ekkermuzikanten.nl.