Afbeelding
Foto: Joost Duppen

O&U geeft zomeravondconcert in de Dorpstuin

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - In de Dorpstuin van Beek en Donk bent u op vrijdagavond 8 juli van harte welkom om te komen luisteren naar het zomeravondconcert van O&U. Tijdens dit gratis openluchtconcert kunt u zittend vanaf het terras luisteren naar mooie lichte muziek gespeeld door de verschillende orkesten, slagwerkensembles en de blokfluitklas van de muziekvereniging. 

De Dorpstuin leent zich uitstekend als een locatie waar u in de buitenlucht met een drankje erbij van live muziek kunt genieten. Wordt deze muziek gespeeld door een orkest op een zomerse avond, dan maakt dat de beleving vaak nog specialer. De orkesten van Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning nemen u met hun programma mee op reis naar landen en steden op de wereld en strijken bijvoorbeeld neer in de Parijse wijk Montmartre. Maar ook de sfeer van Schotland en Toverland komen voorbij tijdens dit concert. Voor een goede portie ‘beats’ tijdens deze avond zijn de slagwerkers van O&U de aangewezen muzikanten die dit verzorgen.

Voor O&U en De Dorpstuin is dit de tweede keer dat zij de handen ineen slaan om een concert te organiseren. Vorig jaar september werd het eerste concert druk bezocht en creëerde dat ook na afloop van het concert een gezellige sfeer in de Dorpstuin. Alle reden voor beide partijen om dit succes te herhalen en opnieuw samen een muziekavond voor het dorp te organiseren.

Het zomeravondconcert vindt plaats op vrijdag 8 juli en start om 19.30 uur. De toegang is gratis. De Dorpstuin is gelegen aan Parklaan 2 in Beek en Donk en is speciaal voor deze gelegenheid tot 24.00 uur geopend.