Kinderen spelen een spelletje bij de trimbaan in Mariahout.
Kinderen spelen een spelletje bij de trimbaan in Mariahout.
VIDEO

250 kinderen vermaken zich met Laarbeek Actief

Activiteiten & Evenementen Video's

Laarbeek - Voor veel kinderen is het vaste prik: tijdens de vakanties meedoen aan activiteiten die door Laarbeek Actief worden georganiseerd. Tijdens de herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie worden er al zes jaar lang sportieve activiteiten aangeboden. In de zomervakantie altijd in de eerste week, zo ook dit jaar. Deze week hebben ruim 250 kinderen meegedaan aan de activiteiten.

Tekst gaat verder onder de video.


Suppen bij het kasteel in Beek en Donk, waterspellen op het evenemententerrein achter het Ontmoetingscentrum, freerunnen en lasergamen in de sporthal in Lieshout of spelletjes bij de trimbaan in Mariahout. De sportcoaches van Laarbeek Actief hebben er weer een drukke week opzitten, geholpen door de leden van Junior Laarbeek Actief. “We merken wel dat we in deze regio dit jaar laat vakantie hebben gekregen. Veel kinderen zijn al op vakantie. Maar over de hele week hebben we toch ruim 250 kinderen gezien”, vertelt Jaccy van den Ende, een van de sportcoaches. “Met deze activiteiten proberen we kinderen toch actief te krijgen, ze achter die schermen vandaan te halen. Lekker bewegen, dat is een van de doelstellingen van Laarbeek Actief. Daarnaast leren kinderen ook weer andere kinderen kennen. Erg leuk om te zien. We horen ook dat kinderen speciaal deze week thuis blijven om met de activiteiten mee te kunnen doen.” 

En voor wie deze week niet kon, in de komende herfst- en kerstvakantie staan er weer veel leuke activiteiten op het programma bij Laarbeek Actief. Kijk voor meer informatie op www.laarbeekactief.nl.